Bezoek belevingsruimte

Volledige projectinrichting

Laat uw ruimtes omtoveren door onze experts

Home > Projectinrichting

Maatwerkoplossingen voor iedere ruimte

Bij het inrichten van ruimtes in een (gesloten) inrichting komen veel verschillende zaken kijken. Denk hierbij aan brandveiligheid, molestbestendigheid en scheurbestendigheid. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag bij het inrichten van uw ruimte. Zo bent u zeker van een veilige omgeving, voor zowel de cliënten als de medewerkers.

Heeft u vragen over projectinrichting op maat, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? We gaan graag met u in gesprek.

 

Veilige inrichting tot in het kleinste detail

Doordat we een breed assortiment leveren en in de afgelopen jaren veel ervaring hebben opgedaan in het inrichten van ruimtes in (gesloten) instellingen, kunnen we de gehele inrichting van u overnemen. Dit gaat verder dan alleen het meubilair. Denk bijvoorbeeld ook aan antischeur beddengoed, zachte wandbekleding, brandvertragend schrijfgerei, molestbestendige spiegels en onbreekbaar servies. We bieden dus een totaaloplossing voor het creëren van een veilige, huiselijke omgeving.

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing, of wilt u simpelweg beter een idee krijgen hoe u uw ruimte optimaal kunt inrichten op zwaar gebruik? Wij hebben alles in huis voor gesloten instellingen.

 

Wilt u meer informatie?

We denken graag met u mee. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom in contact