Bezoek belevingsruimte

Over de Ridder Safe & Secure

Maak kennis met onze organisatie

Home > Over ons

Over De Ridder Safe & Secure

Bij De Ridder houden we ons dagelijks bezig met het voorzien van kwalitatief goede producten aan verschillende markten. De Ridder Safe & Secure staat voor een geborgen, veilige en huiselijke omgeving, voor zowel cliënten als medewerkers in een (gesloten) instelling. Ons doel is om onze klanten maximaal te ontzorgen door te voorzien in innovatieve producten, advies en ondersteuning.

We streven ernaar om de belevingswereld van cliënten en medewerkers te verbeteren, en zo een prettige en veilige (werk)omgeving te creëren. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten, die zich dag in dag uit inzetten voor het vinden van de beste oplossingen. Hierbij proberen we ons assortiment continu te optimaliseren: we nemen de ervaringen, verzoeken en suggesties van onze klanten zeer serieus.

Kom langs in onze belevingsruimte

Deze website geeft u al een impressie van de mogelijkheden wat betreft inrichting van uw instelling. Maar alles in het echt zien, aanraken en beleven geeft u natuurlijk een nog beter beeld van de uitstraling van de producten en wat er allemaal mogelijk is. We geven u dan ook graag persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie?

We denken graag met u mee. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom in contact

Safe & Secure SampleBox

Vraag via onderstaande button kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan.