Over ons

Voor ingesloten en medewerkers

Over De Ridder Safe & Secure

Bij De Ridder houden we ons dagelijks bezig met het voorzien van kwalitatief goede producten aan verschillende markten. De Ridder Safe & Secure staat voor een geborgen, veilige en huiselijke omgeving, voor zowel cliënten als medewerkers in een (gesloten) instelling. Ons doel is om onze klanten maximaal te ontzorgen door te voorzien in innovatieve producten, advies en ondersteuning.

We streven ernaar om de belevingswereld van cliënten en medewerkers te verbeteren, en zo een prettige en veilige (werk)omgeving te creëren. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten, die zich dag in dag uit inzetten voor het vinden van de beste oplossingen. Hierbij proberen we ons assortiment continu te optimaliseren: we nemen de ervaringen, verzoeken en suggesties van onze klanten zeer serieus.

Voor ingesloten en medewerkers

Over De Ridder Safe & Secure

De Ridder Safe & Secure is in 2017 geboren en onderdeel van De Ridder BV. We houden ons al meer dan 25 jaar dagelijks bezig met het voorzien van kwalitatief goede producten aan verschillende markten, zoals GGZ instellingen, jeugd- en gehandicaptenzorg en de markt voor ingeslotenen.

De Ridder Safe & Secure staat voor een geborgen, veilige en huiselijke omgeving voor zowel de cliënten als medewerkers. Ons doel is om de cliënten en medewerkers maximaal te ontzorgen door te voorzien in innovatieve producten, persoonlijk advies en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan hufterproof meubilair, zachte wandbekleding, onbreekbaar servies en antischeurkleding.

Wij streven ernaar om de belevingswereld van de cliënten en medewerkers te verbeteren, en zo een prettige en veilige (werk)omgeving te creëren. Dit doen wij met een team van ervaren specialisten, dat zich dag in dag uit inzet voor het vinden van passende oplossingen. Wij kennen de praktijk en voorzien je met deze kennis en ervaring graag van advies op maat. We bieden een brede range aan producten die bijdragen aan een geborgen, veilige, huiselijke en humane oplossing voor juist die situaties waarin de standaardoplossing geen oplossing meer is.

Wie zijn wij / Even voorstellen

Ons team

Commercieel Manager

Karin van Olffen

Samen met een gemotiveerd team een passende oplossing bieden aan onze klanten drijft mij in mijn werk.

“In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om van het leven te genieten met de mensen die ik liefheb. Ik vind het heerlijk om voor deze mensen uitgebreid te koken”

Sales

Ramón van der Meulen

Ik wil graag de verbinding aangaan met onze klanten, want daardoor kunnen wij samengroeien!

“In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en vrienden. Ook geniet ik optimaal op een mooie zomerse dag als we gaan varen en bbqen, een echt vakantiegevoel.”

Hoofd Logistiek

Bas van Riet

U vraagt het, dan regel ik de rest. Onbetwist de logistiek specialist

“Een echte Ibiza liefhebber, waar ik elk jaar een weekje mag ”thuiskomen”

Hoofd Inkoop

Sandra Rood

Niet een dag is hetzelfde bij onze afdeling inkoop; veelzijdig, dynamisch en voor ons topsport om de artikelen tegen de beste condities in te kopen!

“Ik ben veel buiten te vinden om van natuur en stad te genieten. Binnen sta ik graag in de pannen en potten te roeren”.

Customer service medewerker

Roman

Klanten helpen zoals ik ook zelf geholpen zou willen worden, dat is mijn motto!

“In het weekend ben ik regelmatig langs de hockeyvelden in Haarlem en omgeving te vinden om mijn dochter en zoon aan te moedigen.

Als echte BBQ liefhebber sta ik graag achter mijn Kamado te koken voor vrienden en familie en ben ik ook niet vies van een speciaal biertje op z’n tijd!”

In de markt voor ingesloten

Specialist

Met de ervaring en kennis die we over de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan, kennen we de behoeften en wensen in de markt voor ingeslotenen. Ook zijn we op de hoogte van actuele ontwikkelingen en productinnovaties. We zetten deze kennis en ervaring graag in om u te ondersteunen.

Voor uw situatie

Passende oplossingen

Naast de standaardproducten en oplossingen, zijn veel producten verkrijgbaar als maatwerk. Zo kunnen veel matrassen en meubels precies in de door u gewenste maat en kleur worden geproduceerd, en is het mogelijk om anitscheurkleding en- beddengoed te laten bedrukken.

Inrichting

Totaaloplossing

U wilt uw instelling toekomstbestendig inrichten, met kwalitatief goede spullen die bestand zijn tegen mogelijk zwaar gebruik. Ons brede assortiment en productkennis bieden een totaaloplossing. We kunnen zelfs de gehele inrichting van uw ruimtes op ons nemen.

Ervaar zelf de ruimte

Beleefruimte

We verwelkomen u graag in onze belevingsruimtes in Assendelft. Hier vindt u verschillende, ingerichte ruimtes waarin u een deel van ons assortiment zelf kunt ervaren. Onze specialisten kennen de praktijk en leiden u graag rond om u te voorzien van advies op maat. Kom gerust eens langs en ervaar het zelf.

Een selectie van onze samenwerkingen

Onze klanten

Voor ingesloten en medewerkers

Kom langs in onze belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Ons team stelt zich graag aan je voor en staat voor je klaar. Wij verwelkomen je graag in onze belevingsruimtes. Kom langs en ervaar het zelf! Liever een afspraak op locatie, ook dit is 1 van de vele mogelijkheden.

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!