Bezoek belevingsruimte
Home > MVO

MVO

Innovatie en verduurzaming staan bij ons hoog in het vaandel. We zoeken continu naar duurzame alternatieven voor bestaande oplossingen. Onze producten voldoen dan ook aan de hoogste eisen met betrekking tot brandwerendheid en molestbestendigheid. We stellen hogen eisen aan onze productkwaliteit en de efficiëntie van processen. Om deze reden is De Ridder ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Internationaal MVO beleid

Bij De Ridder hechten we veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als onderdeel van de Bunzl group vertaalt dit zich in een beleid op internationaal, nationaal en lokaal niveau, waarbij duurzaamheid en sociale gelijkheid prominente onderwerpen zijn. Dit beleid draagt de naam BELIEVE.

In het kader van duurzaam ondernemen gaan we door de gehele keten zorgvuldig om met energie, afval en water. Dat is al zichtbaar in de kleine dingen, zoals het investeren in LED-verlichting, elektrisch rijden en het drukken van catalogi op gerecycled papier.

 

Langlopende samenwerkingen

Om continu te verbeteren op het gebied van duurzaamheid en milieubewustheid, werken we ook aan langlopende relaties met onze leveranciers. Door nauw contact met onze leveranciers staan we kort op de productielijn en kunnen we oplossingen op maat aanbieden.

Ook zijn we steeds bezig met het verder optimaliseren van ons assortiment. Dankzij ons internationale netwerk zijn we namelijk goed in staat om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Ook spelen we zelf een rol in de ontwikkeling hiervan, samen met onze partners. Daarbij kunt u denken aan het zoeken nieuwe manieren van recyclen en het gebruik van milieubewuste grondstoffen. Maar ook het verbeteren van de kwaliteit van producten, waardoor onze producten langer meegaan.

 

Goede arbeidsomstandigheden door de gehele keten

Naast de ontwikkelingen in duurzaamheid, hechten we ook veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden. Zowel voor onze eigen medewerkers als die van onze leveranciers. We hanteren daarom strenge internationaal vastgestelde regels waar al onze leveranciers aan moeten voldoen. Het Bunzl kantoor in Shanghai stelt ons bijvoorbeeld in staat om gepland en ad hoc te auditeren bij onze Aziatische leveranciers, waarbij gecontroleerd wordt op onder andere discriminatie, kinderarbeid, mensenrechten en arbeidsomstandigheden.

Als significante speler in onze markt, zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. We werken daarom continu aan het verbeteren en verduurzamen van verschillende processen. Meer weten? Kom in contact.

 

De Ridder Safe & Secure
Industrieweg 11B
1566 JN Assendelft, Nederland
T: +31 (0)251 – 315920
F: +31 (0)251 – 315813​
E: info@deridderbv.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Blijf altijd op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ontwikkelingen en het laatste nieuws. U ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 12x per jaar.

De Ridder Safe & Secure
Industrieweg 11B
1566 JN Assendelft, Nederland
T: +31 (0)251 – 315920
F: +31 (0)251 – 315813​
E: info@deridderbv.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Blijf altijd op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ontwikkelingen en het laatste nieuws. U ontvangt onze nieuwsbrief maximaal 12x per jaar.