Dienbladen en maaltijdplateaus

Unieke eigenschappen

Dienbladen en maaltijdplateaus

Gaat niet stuk

Bijtbestendig

Flexibel

Kan in magnetron

Magnetronbestendig

Iedere situatie

Molestbestendig

Gaat niet kapot

Onbreekbaar

Kan in de vaatwasser

Vaatwasserbestendig

Voor het opscheppen en meenemen van eten zijn dienbladen en maaltijdplateaus praktisch. Binnen gesloten instellingen moeten deze echter aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Daarom bieden we flexibele maaltijdplateaus en dienbladen aan.

Heb je vragen of behoef je advies? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over een passende oplossing voor jouw situatie.

Er zijn geen producten gevonden

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen